2.MLS 2023/24




TAKMIČENJA MK



LINKOVI

facebook twitter youtube instagram





















SLEDEĆE UTAKMICE:

SENIORI:
DUNAV - RADNIK
Ned 21.4. St.Pazova 18h

MLAĐE KATEGORIJE:
Juniori:


Kadeti:


Pioniri:


Ml.pioniri:


Minibasket:


11.05.2017. ZAVRŠENE LIGE MLAĐIH KATEGORIJA
     
     Takmičarska sezona za mlađe kategorije je završena.
      Mlađi pioniri, nakon osvojenog prvog mesta u Sremu, učestvovali su na Polufinalnom turniru regiona Vojvodina, koji je održan u našoj hali u Novim Banovcima. U polufinalnoj utakmici, naša ekipa poražena je od fizički dominantnije ekipe Defense iz Žablja, rezultatom 26:57 (06:12, 12:11, 06:06, 02:28). Odlično su igrali naši momci i borili se tri četvrtine ali je u poslednjoj usledio pad, pa su gosti ostvarili zasluženu pobedu. Plasman među osam najboljih ekipa u Vojvodini obećava da je pred ovom selekcijom još mnogo uspeha narednih sezona.
      Minibasket selekcija Omladinca, kao drugoplasirana u Sremu, učestvovala je na Finalnom turniru Vojvodine, koji je održan u Staroj Pazovi. Pored naše ekipe, učescnici su bili domaćin St.Pazova i dve ekipe iz Novog Sada, Star i Defense. Naši momci, u nešto oslabljenom sastavu, poraženi su u polufinalnoj utakmici od ekipe Defense rezultatom 41:15. Treće mesto u Vojvodini svakako je veliki uspeh i podstrek za dalji rad i napredovanje.
      Pioniri U14 i Kadetu su takođe završili svoje lige, igrane na teritoriji cele Vojvodine. Kadeti su sa sedam pobeda i pet poraza zauzeli četvrto mesto dok su pioniri sa šesnaest pobeda i samo četiri poraza takmičenje završili na deobi druge pozicije. Svoje lige ranije su završili selekcija pionira iz Belegiša, minibasketaši Dunava i druga selekcija mlađih pionira.
<



NAZAD





STRABAG

BestShop Group

Stara Pazova

ConcreteLand

steluni shipping

Kovac Mont

Dexpress

Alumil

Luka&Pipo

ZM ALF

Miljkovic Silosi

TermomontMG

Fasada

Una Zorcic

Fasada

Speed

Speed

Zlatara Goca

Fasada

Fasada