KLS 2020/21




TAKMIČENJA MK



LINKOVI

facebook twitter youtube instagram



















SLEDEĆE UTAKMICE:

SENIORI:


MLAĐE KATEGORIJE:
Pioniri:


Ml.pioniri:


Minibasket:


Devojčice:

02.10.2013. MLAĐE SELEKCIJE POČINJU TAKMIČENJA
IZVUČENE GRUPE I RASPORED
          
     Na sastanku klubova, učesnika takmičenja za mlađe kategorije u okviru KSV-OKS Srem, razmatrane su prijave, odlučivano o sistemu takmičenja i izvučeni su takmičarski brojevi za predstojeće lige koje startuju narednog vikenda.
     Za
MINIBASKET (U11) takmičenje ima prijavljeno 10 klubova. Još uvek nisu dogovoreni svi detalji o organizaciji (sali, troškovima, itd.) pa tako nisu ni izvlačeni takmičarski brojevi. Očekuje se da sve bude jasnije narednih dana i da liga počne 20.oktobra.
     Za
MLAĐE PIONIRE (U13) liga je podeljena u dve grupe (sa po 7 i 8 klubova). Dunav će se takmičiti u grupi B sa ekipama Vojka, Železničar 2, Omladinac, Jadran, Ru Koš i Pink. Liga počinje 12.oktobra a sastav grupa i raspored utakmica možete pogledati na stranici U13 KSV SREM.
     
PIONIRI će se takmičiti u ligi od sedam klubova, podeljenih u dve grupe. KK Dunav je u grupi B sa ekipama Indians i Stara Pazova. Pobednici grupa direktno će se plasirati u dalje takmičenje u okviru KS Vojvodine. Liga počinje sledeće subote, 5.oktobra, a sastav grupa i raspored utakmica možete pogledati na stranici U15 KSV SREM.
     Za
KADETE još uvek nije zvanično odlučen sistem takmičenja. Trenutno je prijavljeno 10 klubova a predlog je da liga bude podeljena u tri grupe i da se nakon grupnog dela odigra razigravanje, kada će se odlučiti koje dve ekipe će nastaviti takmičenje u okviru KS Vojvodine. Liga počinje sledeće subote, 5.oktobra, a sastav grupa i raspored možete pogledati na stranici U17 KSV SREM.
     Na teritoriji Srema, trenutno ima prijavljeno pet
JUNIORSKIH ekipa. Da li će se igrati liga u okviru Srema ili na teritoriji cele Vojvodine, biće odlučeno narednih dana. Sastav grupe ukoliko se bude igrala sremska liga možete pogledati na stranici U19 KSV SREM.




NAZAD









STRABAG

BestShop Group

Stara Pazova

ConcreteLand

steluni shipping

Kovac Mont

Dexpress

Alumil

Luka&Pipo

ZM ALF

Miljkovic Silosi

TermomontMG

Fasada

Una Zorcic

Fasada

Speed

Speed

Zlatara Goca

Fasada

Fasada